3 veckor senare 13


…sen jag började med det här inlägget så kanske jag får tid och ork att publicera det också. Så nu stämmer inte texten jag krånglat ner så bra alls så jag raderar det mesta och visar 567 bilder istället. ?

Så WHAT has happened i detta bajsblöjeliv det senaste då? Blev bjuden på julbord av jobbet, där jag svullade som att det vore det sista målet mat jag skulle få någonsin. All in, kan man säga då jag förra julen fick äta typ… sill, då jag hade syndromet Bollus Magus Inverterus Minimänniskus. Så nu åt jag ALLT, speciellt mycket av laxen förstås, i alla dess former. Rågade tallriken på efterrättsbordet dessutom så jag trodde jag skulle spricka på allvar. Och sen försvann tre av oss mycket mystiskt och mycket tidigt hemåt rätt vad det var. ? Men så roligt det var att träffa Kollegum Fantastikum igen! Saknar de små förvirrade galningarna. Lite i alla fall. ?
.
För pappa och Linnéa hade det gått jättebra när jag var borta. De hade badat tillsammans och sen druckit matsäck ur flaskan alldeles själv i sängen vid läggdags och somnat gott. ? Men det var nästan hemskt att åka hemifrån! Den där lilla glaskiten som flinade med gotrynet och vinkade hejdå i dörren, jag har ju aldrig varit ifrån henne såhär länge. Och när jag fick en bild på en tröttögd lillskit som låg i sängen och höll flaskan själv så… ? det blir inget dagis för den här trollungen, hon och mamma ska alltid vara hemma. ? Det tärde väl extra på samvetet eftersom hon samma morgon blev helt utom sig och trodde att jag övergett henne då Malla var snäll och följde med på Hc för att vara med Linnéa medan jag var inne, så hon blev helt utom sig när hon inte såg mig på såpass lång tid, tårarna rann till och med. ? så tillslut fick jag hämta in henne till mig och det snyftades länge innan hon blev lugn igen. Lilla vän.❤ Trots humöret mot Bonuslattemamman sin så fick hon ett par fina rosa tjocksockar av henne, som nog passar ypperligt nästa vinter. ?
.
Emil fyllde år samma dag som jag stack iväg på julbord, så han fick finna sig i att bli ordentligt firad på söndagen istället så jag skulle hinna fixa klart tårtorna. ? Det var sååå kul då den long gone inspirationen kom på besök helt plötsligt och jag gjorde små figurer av sockerpasta och marsipan till den ena. Det var meningen att det skulle bli ett blått lock med snöstjärnor bara, men det blev även en Lille Sej, en snögubbe (pillipill riktigt), snölykta och hjärtan. ? Älskar sånt här! Gjorde dumlefluff och vaniljkräm i den och chokladbotten med banan och jordgubbssylt i den andra.

wpid-20151129_104950.jpg wpid-20151129_103744.jpg

wpid-20151129_103712.jpg wpid-20151129_103853.jpg

Jul är ju det mysigaste som finns, så pyntet panikkastades upp samma helg även det eftersom det var första advent då. Inte allt hanns med, men så mycket som bara gick. Så snaaart är det väl klart, det sista i helgen. – Så här är fåglarnas och Lille Sejs granar och pynt.  En krans vi fick av Britt och Kalle som jag julpyntade lite extra med glitter, tomtar och en batteriljusslinga.

wpid-wp-1449731948790.jpg wpid-wp-1449732036384.jpg

Hittade glittriga bokstäver på Ica som jag spikade upp på förrådsväggen. Och fåglarnas träd vid köksfönstret har kulor och batteriljusslinga. Den lär väl funka som fågelskrämma är jag rädd.

wpid-wp-1449772509985.jpg wpid-wp-1449772515495.jpg

 wpid-wp-1449732080854.jpg wpid-wp-1449772461853.jpg wpid-wp-1449732066724.jpg
Den 30:e så blev lillsitas 6 hela månader! Vah?! Känns som det gått ett par veckor sen hon kom bara, högst en månad. ? Lilla fisisopp. Så nu har hon fått prova majskrokar som hon håller i och äter själv, jättespännande! Plocka lite med gröna ärtor, men hon har inte fått till riktigt än att de kan stoppas i munnen. Fått smaka litelite smörgåsrån med smör på och ny sorts barnmat, lasagne var väldigt intressant tex för pastan var som små kulor, till skillnad mot tidigare mat som varit helt slät. Hon är helt galen när det kommer till mat och vet direkt vad som komma skall när hon ser burken och blir hemskt otålig och pratar hetsigt och sprattlar med armar och ben. Går det inte tillräckligt fort att få fram maten och bli matad så fort munnen är tom så blir hon nästan förbannad. Samma matsinne som mor sin. ? Den 1:a var det dags för BVC igen och vägning och mätning. Från 6960 gram till 7680 och 2 cm plus till 66 cm på en månad. Förståndet hade också växt en centimeter. Hon följer sina kurvor fint och utvecklas precis som hon ska. ? Och så har hon fått paket från stan, en lite försenad gröt från goa May-Brith, en body och leggings som kommer passa tidigt i vår skulle jag tro, perfekt. Tack så mycket! ❤
.
Testar pipmugg för första gången hos Britt & Kalle. Och slirar och sladdar med vagnen i snörusk, icke så lätt!

wpid-wp-1449732152751.jpg wpid-wp-1449731957507.jpg

Emil beställde badskum från Lush som kom idag, ska bli spännande att testa då jag inte testat annat än hudlotion från det märket. Hoppas på våldsamt lödder! Den ena ska se ut som en tomte och den andra doftar lavendel, det var till och med en lavendelkvist med i förpackningen, hoppas vattnet blir lila också. Och man ska alltså bryta loss små små bitar av dessa åt gången och det ska tydligen räcka långt. – Och två riktiga tomtar.

wpid-wp-1449772521443.jpg wpid-wp-1449772468634.jpg

En Special Edition Sensaibox från Glossybox dök ner i brevlådan för ett tag sen också, LÖVE IT! Sensai är riktigt bra grejer, men alldeles för dyra att ha råd med, i mitt tycke iaf. Detta är fantastiska saker som är drygare än jag vet inte vad, så dessa provprodukter kommer räcka länge. Och bara BRA saker som jag har användning av allihop! Det innehöll en slags primer man lägger innan ansiktskrämen, som ska göra så huden tar upp den lättare, aldrig hört talas om men det är säkert bra. En dagkräm. En nattmask/nattkräm. Rengöringsolja och tvål som verkligen tar bort hela trynet i ett naffs. Och ett parfymprov.

wpid-wp-1449732012358.jpg wpid-wp-1449732257806.jpg

Och eftersom mitt liv numera består av den här lilla människan som jag umgås med 24 timmar om dygnet, vecka för vecka, månad för månad och för att en del folk tydligen stör sig på såna bilder, så kommer här ett gäng till på älskade glaskiten.

wpid-wp-1449772501837.jpg wpid-wp-1449732280450.jpg wpid-wp-1449732184392.jpg


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

13 thoughts on “3 veckor senare

 • Cecilia

  Awwww men vilken sötnos hon är ❤️ Längtar tills ni kommer förbi, eller om det ”bara” blir du och din mamma. Längtar oavsett ?
  Men vilka fina tårtor! Du är så kreativ! Önskar jag hade ens dn bråkdel av kreativiteten och förmågan främst att få ur det ur huvudet via armen till det jg vill ?

  ❤️ Kram på er❤️

  • Jennie Inläggsförfattare

   Haha jaaaa!
   Men tack! Det är ju så roligt och speciellt när det äntligen kommer lite idéer ur huvet också. Haha, jag tror nog du kan du med, du är ju kreativ!
   Längtar också! kram!

 • Trollkatt

  Jättefina tårtor, du är superduktig!! Och vilken söööt tomteklänning då haha. Wow ett halvår redan….snart blir det väl ändrat på att du måste sitta ned för att hon ska sova på dig till att du stället får springa efter henne så hon inte river hemmet/gör illa sig ;-D. Hemmagympa typ ;).

  Jag vill ha recension på Lush sedan!!! Vi var ju in på den butiken i sthlm men inte har jag cash över till sådant vid det tillfället. Men är det så pass bra så vill jag också beställa, om det inte finns något i stan här….?

  Och pennan kom som du såg, tack som fan, snabbaste leveransen också. Bara provat den mot handen ännu men gillar färgen skarpt, jag använder ju ofta gröna ögonskuggor så den kommer bli perfekt. Får la fota när det prövas borde göra samma med den blå som ingen är så sugen på att ta över haha ;-D.

  • Jennie Inläggsförfattare

   Haha ja den här gången var jag snabb att skicka varsågod! Tror den blir grym på dig, ja, fota gärna.

   Åh tack! Jag tycker sånt där pyssel är så roligt. Mmm misstänker det, fy. Jag har alltid sagt att jag längtar tills hon börjar krypa och gå, sen kom jag till insikt. misstänker att klösträdet kommer att vara allra mest intressatt att försöka bestiga. Stön.

   Ska absolut recensera Lush-produkterna! Det ska bli jättespännande att testa dem, blir nog i helgen. Vet dock inte exakt hur stora bitar man ska ta?! Och om man måste hålla dem under rinnande vatten eller om man bara kan kasta ner dem i badet medan det fylls? Vet inte om nån säljer Lush i stan faktiskt, tror Emil beställde från deras hemsida och där fanns massa olika roliga produkter. Det var nån marknad jag var på i stan nåt år där de sålde Lush vid ett stånd, kan ha varit Expo Norr, men är inte säker.

 • Sanna

  Men shiiit. 6 månader!? Var det inte typ två veckor sedan ni åkte in på BB?? ?

  Va kul att lush säljer online! Har inte haft en tanke på att ens kolla. Trodde bara att det fanns i USA. Har varit nyfiken på deras ansiktsmasker länge. Många som säger att dom är bra. ? Samma med dera badbomber, dom ska tydligen vara ah-mazing. ??

  • Jennie Inläggsförfattare

   I knööööw! Skrämmande är det ?

   Ja badbomberna hade varit roligt att testa, jag hade helt glömt bort att de finns! Annars hade jag sagt åt hon omsatt beställa nån sån också. Vet inte hur många år sedan det var jag badade med badbomb, drt var ju inte Lush då utan nåt annat. Fick en hudlotion på burk i en Glossybox från Lush, det är det enda jag testat från dem hittills.

 • Bella

  Morsk du är å göra tårtor! Tänk om jag hade sånt tålamod till det.. Jag tycker idéen är superkul men när jag väl ska baka (göra till mig med något extra) vill det som bara jävlas så jag brukar ge upp ?
  Härligt med badkar! Det måste ju vara väldigt smidigt OCH mysigt att bada med liten bebis, det skulle jag också vilja ha! ???

  • Jennie Inläggsförfattare

   Men tack! ? det är ju så roligt! Haha ja, börjar det att jävlas så är det knappt nån mening att fortsätta heller, fy jag kan bli döless på en gång då och bara vilja strunta i allt. ? Men jag tror nog säkert du kan få till fina tårtor du med. ?

   Ja det är så himla mysigt att bada med henne. Hon tycker det är så kul att plaska med både armar och ben så vattnet flyger. ?