4


Grattis fröken Grinde i efterskott! Tack tack! Och grattis i efterskott även till Herr Farbror Tilt som fyllde aktningsvärda 15 år den 21:a! Jag blev mer firad än jag hade trott när jag fyllde år mitt i veckan, en tisdag, Började dagen med att gå till mamma och pappa där jag fick två paket, som båda var till Linnéa! Haha! Fantastiskt! xD Hon fick ett bäddset och en potta, jättebra saker! Dessutom så har pottan tassavtryck fram, fantastiskt! Men de syns knappt då de är vita så jag måste måla i dem med nån färg. *mycket viktigt* Och jag fick faktiskt en sak jag med, ett par urgosiga lååånga strumpor som jag nog kommer att bosätta mig i fram till våren.  Det är faktiskt perfekt att Linnéa får presenter när jag fyller år, det är ju HON som behöver saker och inte jag. Hon fick saker redan förra året då jag fyllde trots att hon fortfarande låg kvar i magen då.
.
Ja, när jag var hos mor och far och fikade i godan ro så ringde Lena och efterlyste mig, då visade det sig att hela taxigänget är där hemma och vill fira mig! Så det var bara att packa ihop oss och gå hela den långa halvminuterspromenaden hem. När jag kommer genom dörren (nyckeln lämnade jag i låset i sann lantisanda) så är kaffebryggaren i full gång, fina blommor står på bordet och de har dukat fram prinsesstårta! Alltså herrejisses vilka Kollegum Fantastikum jag har! Och Emil kom hem med en blombuket och ett paket med semlor, haha. Han hade tänkt köpa en sån mumsig cheescake de har på Hemma hos Edith, men det var tydligen stängt där så det fick bli semlor istället. Annars så hade jag tänkt bjuda på tårta på lördag eftermiddag, så ni är icke välkomna tidigare än klockan 12 om jag ska hinna göra nåt att bjuda på. Så ni vet.

IMG_6869

Jag har kommit in i en sån här jävla orosperiod igen nu. Jag går omkring och är rädd att Linnéa ska bli sjuk, att hon ska få cancer. Eller att jag ska få cancer eller nån annan hemsk sjukdom så jag inte får följa henne genom livet och se henne utvecklas. Jag vet inte riktigt hur jag ska stänga av den tankeverksamheten. Linnéa är ju det bästa som hänt så det är klart jag är rädd att nåt ska hända henne, jag skulle aldrig klara av att förlora henne. ❤️ Hon har fått smaka leverpastej ett par veckor, sen fick jag reda på att det ska man inte ge barn under 1 år då det innehåller nitriter som orsakar leukemi. Jag blev även tipsad om ett konto på Instagram där en liten pojke som är lite äldre än Linnéa just nu kämpar mot en aggressiv form av leukemi. ? hur kan det vara tillåtet att barn får bli så sjuka!? Jag är rädd varje kväll att det är den sista och vill egentligen   inte sova. Hon utvecklas varje dag, hon blir en mer och mer fantastisk och speciell personlighet för var dag som går och jag blir mer och mer kär i den lilla dockan. Allt känns för bra att vara sant just nu och hur har jag förtjänat allt det här? Det är som jag går och väntar på bomben då allt raseras. För varför ska jag få ha allt det här fantastiska utan nån hake?

.

Linnéa reste sig själv i spjälsängen i tisdags medan jag kröp runt på golvet för att leta napp! Det var väl spänningen av en larvliknande mammaskapelse som gjorde att hon fick till det. ? Nä men hon reser dig lite titt som tätt, två gånger från pottan när vi skulle prova inviga den, hon tog helt sonika tag i mina ben och hävde sig upp för där skulle hon då rakt inte sitta och uggla. Försöker resa sig i soffan men kuddarna är lite svåra att få tag om och mot gåstolen när vi är på golvet. Och sen kravlar och klänger hon nästan oupphörligt på mamma- och pappakroppar om de ligger/sitter bredvid, så upp vill hon. Ja just, mamma, bror och Sanna var in och gjorde rutinultraljudet i stan igår eftermiddag, så då fick vi ju veta att det mest troligt blir en liten pojkkusin till Linnéa i slutet på juni!

img_6851.jpeg img_6854.jpeg

På vardagarna skippar vi gröten numera och äter välling i sängen på förmiddagen istället, för då går det oftast bra att bara få släppa flaskan och ta en tupplur efteråt. ❤️  Hon sover så bra i sin säng nu och oftast så kan hon somna relativt snabbt även på dagarna och sova 30-60 minuter. Så skönt både för henne och mig att slippa kämpa oss blå för att få vila. ? Fast idag kämpade vi på länge igen såklart, haha. Och så en oerhört deprimerad farbror efter första omgången avmaskning. Kröp ner under husses täcke och kom senare fram och lade huvet på kudden. ? De andra avmaskningspillren gick faktiskt ner utan fadäser så jag hoppas de små vidren är avrättade nu.

img_6847.jpeg img_6846.jpeg

Det har även kommit en Glossybox! Hade nästan glömt bort dem mitt uppi detta stör med Elegantbox. En sån där make up-svamp som jag är sådär skeptisk mot, men jag må ju prova denna ändå och testade den imorse. And yaaay! Denna funkade mycket bättre än svampjäveln för 200 spänn! Denna kostar en tredjedel så mycket. ?  En hudlotion och en ansiktskräm som kändes fantastiska när jag testade lite på handen. En till läppenna/läppstift som jag  förmodligen aldrig kommer använda. Ett rouge, jag kan knarka rouge, de är alltid bra och kul att ha i olika nyanser. Och en bonus i form av choooklaaaad. ? Mörk, 70%, och sötad med stevia, kolhydratmängden ligger på 14 gram/100 gram och denna bit väger bara 34 gram vilket innebär att hela biten innehåller ca 5 gram, så det är ju helt fantastiskt.  ?

   

Fick bilder skickade  från faster Inger igen också. Från när de var hit och ville ha bättre bilder på dopklänningen ett par veckor innan jul. Det  var på gränsen att vi fick ner Linnéa i den då. ?


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

4 thoughts on “

 • Cecilia

  Ojojoj hon kommer ju snart springa runt den där damen Hon är väldigt framåt, det är kul att följa ❤️

  Men vännen, du sk inte panika! Du vet att du kan höra av dig när du får dina tanke kring allt sånt så ventilerar vi. Du skrev ju lite men jag uppfattade inte att du var SÅ orolig Älskade vän.
  Du är så värd denna underbara lilla person och ingen sk bli sjuk! Känner ju precis till hur tankarna går ( vi är ju trots allt typ siamesiska tvillingar mentalt oftast) så jag förstår hur du har det.

  Var är svampen ifrån? Var går den beställa? Lägger du på foundation med den?

  Kram!

  • Jennie Inläggsförfattare

   Ja det ska bli så roligt när hon börjar tulta fram på de där små tjockisbenen. ?

   Ja nu har vi ventilerat lite ❤️❤️❤️

   Ja exakt, foundationen, men tycker du att det funkar bra med fingrarna eller pensel så fortsätt med det för det går mycket snabbare och är mindre omständigt och jag kommer fortsätta med fingrar/borste 9 av 10 ggr som vanligt för jag har varken tid eller tålamod med svamparna. Bara när jag känner för att testa igen, och igen och igen för att ge den en extra chans. ? Dessa svampar ska blötas ich sen kramas ur så de bara är lite lite fuktiga och sen duttas foundationen ut på ansiktet. Så det tar ju extra tid och så ska de ju helst rengöras efter varje gång vilket är ett projekt i sig. Men den var å andra sidan inte så dyr denna heller om du skulle vilja köpa och testa och väldigt mycket hårdare än den dyra svampen jag har. Märket heter Nicka K, ingen aning om den finns att köpa i Sverige. Men det finns ju lite olika märken av dessa svampar att välja på annars.

 • Sanna

  Huffas vad fort dom växer dom små! Jag har redan ågren över att Ojsan växer för fort! xD Typ igår fick jag värsta ångestattacken över att vi inte har någonting till honom än! Ska nog beställa vagn, babynest och spjälsäng typ snart så jag känner mig lite lugnare!

  Men huffas, stackare att du går runt och känner så. Stor kram!
  Men alltså, leukemi av leverpastej!? Vi gav Billy det jättemycket! Samma med clementiner!
  Tänk att man ska behöva kolla upp ALLT man själv/bebisar stoppa i sig.

  Brööl, jag kommer nog inte kunna komma på tårta! Och Ojsan som var så sugen ;D Johan får kika förbi själv med paketet. Jag jobbar till 17.30 hela den här veckan och på lördag ska vi tydligen på grillbuffén för dom som jobbade på bruksdagarna direkt efter jag slutat. Däremot är jag ledig mån-tis så då tänkte vi kanske höra av oss och fråga om vi får komma och kolla igenom bebissaker!

  • Jennie Inläggsförfattare

   Ja just det ja, vad synd att det blev mitt uppi det också då. Men självklart får ni komma förbi i veckan. ?

   Ja uff, jag vet inte hur orolig man måsre bli egentligen, men jag är sån som kollar upp allt jag stoppar i henne och funderar på att ge och är det nåt som det äe skriverier om så vill jag ju inte hon sla äta det. Känns ju onödigt att chansa liksom. men nog är det mycket att hålla reda på allt.