Blodtuttar & vampyrbäbisar 11


20457444116_4d1ae1335b_kObehagligheternas afton var det igår (mån). Varit lite öm i ena bröstet ett par dagar och det har känts som nålstick bara det nuddat en atom vid det, ni förstår ontet va? ? Tänkte inte mer på det mer än att hon säkert bara haft fel grepp och det går väl över. Pumpade ur båda tuttsen på förmiddagen för första gången på länge, eftersom jag förstörde hela matsäckslagret för nån vecka sen genom att skita i att stänga frysdörren på ett dygn. Och jag har inte idats pumpa nåt på slutet då det ändå äts varje/varannan timme. NÅT annat än att leka mjölkfabrik vill ju jag göra också. Faktiskt. Faktiskt. Men jag vet inte då om även mjölkkrukorna fått nog av övertidsarbete och underbemanning, för när vi satte oss och skulle äta inför nattningen så fylldes amningsnappen med mörkt BLOD! Och ungen såg ut som en regelrätt vampyr runt munnen. Fy tusan så obehagligt det var! Huvva! ? Inte ens i början, när hon var nyfödd och jag just börjat amma och brösten tycktes innehålla taggtråd, så blödde jag. Så jäkla märkligt och det obehagligaste jag varit med om tror jag. ? Så inatt fick hon nöja sig med ett bröst och jag fick sitta med pumpen och pumpa ut rosafärgad mjölk efteråt. Jag var såklart tvungen att föreviga det vidriga på bild inatt. Katastrofhjärnan Grinde satte förstås igång med allehanda olyckliga scenarion resten av natten, men när jag pumpade på morgonen var det bara mjölk som kom igen. Phu!

.
Trångt om saligheten ♥ Lilltrynolf vill så gärna vara med, oavsett bekvämligheten.

20150807_113916 20150807_113933
Annars är det som vanligt här, Linnéa blir överöst med saker i en never sinande ström. Det finns så många fantastiska människor runt oss. ♥ Tomas kom med ett babygym som är omåttligt poppis och används flera ggr per dag av en mycket nöjd sprattelfröken och en matstol man fäster på köksbordet till hon ska börja sitta där och äta. Perfekt då vi hade tänkt köpa exakt en sån! Britt och Kalle hade handlat blöjor till oss, guld värt och kom även med en liten pulka som blir purrfect i vinter.  Och så fick hon paket från Brunflo och Emils mormor i veckan, med det gulligaste lilla set jag nånsin sett! Det är gjort av merinoullsgarn och kommer bli så varmt och gott i höst/vinter. ♥ Jisses så otroligt fint! Alla fina detaljer och så har hon till och med hittat knappar som ser ut som katter som sitter på hängslena och tröjan. Åh jag dööör! ♥ Ett par rosa tovade ulltossor som mormorn gjort fick hon ju redan när vi var på väg hem från BB och då såg vi bara tröjan som var påbörjad. Åh vad jag längtar tills hon kan ha det här!

IMG_8383 IMG_8374

En liten scarf och små söta vantar med rosett. Kolla knapparna! Så sött!

IMG_8380 IMG_8379 IMG_8378

Jag letade igen några fina krokar som pappa gjort för masssssa år sedan utav hästskosöm och spikade upp bredvid ytlighteshörnan för att hänga grejs på. Här syns sakerna lite bättre också då jag knäppte med systemkameran. Klicka för att förstora.

IMG_8276 IMG_8272 IMG_8270

Det är ju inte bara människobäbisar som ska skämmas bort såklart, utan Lille Sej har fått en påhälsningsdörr till kattgården så Stina och Farbror Tilt kan komma in där och hälsa på henne från utsidan. Fantastiskt! Lille Sej tackar Husse för dörren Och liiiilla lilla handen. ♥

IMG_8298 IMG_8336 IMG_8362


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

11 thoughts on “Blodtuttar & vampyrbäbisar

 • Trollkatt

  Men fy vad otäckt med blodet :-s! Hur normalt det än må vara att det blir så, så är det ju otäckt. Skönt att det gick över. Hur länge är vanligt att amma?

  Sminkhyllmojängen gillas skarpt. Var är den införskaffad då?

  • Jennie Inläggsförfattare

   Ja skitläskigt, usch. Det rekommenderas att man ammar minst ett halvår, så 3 månader till då ungefär. sjukt att det redan gätt 3 månader. ?

   Tror han hittade den på http://www.cocopanda.se, på rea. fanns två olika storlekar på den modellen jag har, en med två lådor och så den jag har med tre lådor det fanns lite olika förvaringssakwr där såg jag.

  • Sanna

   Jahaaaa. Typ hela texten försvann. JAg gjorde ett hjärta och måste råkat göra en HTML kod. ;D

   ”Åååh, det där med mjölkstockning är så himla läbbigt. Och det ska göra fruktansvärt ont har jag hört. Stackare! (hjärta)
   En kompis till mig råkade ut för samma sak men hon såg det först när bebisen kräktes. Och då fick hon panik för hon trodde det var från babyn. D:

   Jag hade också spanat in flera sånadära smarta förvaringssaker till sminket på cocopandas rea. Dom är ju ursmidiga!
   Men allt tog slut innan jag hann beställa! Jävla skit! =(

   • Jennie Inläggsförfattare

    Ja det kanske var mjölkstockning jag hade!? Det hade jag inte ens reflekterat över att det kunde vara, men nu när du säger det så. Riktigt jävla vidrigt var det iaf. Huvva. Åh fy så hemskt för henne! Tur att jag har amningsnapp så jag såg medan hon åt att det inte såg ut som det brukar. *ryyyys*

    JA jag skulle kunna tänka mig fler såna sminkförvaringar, de är så små men får plats med så mycket ändå. Såg det fanns en snurrhylla också, hade varit smidigt att haft.

    • Sanna

     Ja det var precis en såndär snurrhylla jag ville ha! Såg att dom fått in dom nu.. Meeen så mätte jag och dom får inte plats på sminkbordet. D: Bröööl.

      • Sanna

       Ja, den är nästan 30cm bred! Den skulle ta upp halva mitt sminkbord. O_o Och framförallt skulle den täcka belysningen bredvid spegeln.
       Jag har ifs mycket saker på själva sminkbordet också, men det var det jag hade hoppats få upp på snurrsaken. x)

       • Jennie Inläggsförfattare

        Oj jäklar, så stor! Ja då får nog inte jag plats med den heller ? den jag har nu är ju inte alls speciellt stor så jag bara tittade lite snabbt på snurrgrejen ovh tänkte att den nog får plats bredvid. Icke det då ?