EKG & blå piller 15


Igår gjorde jag mitt allra första EKG. Det var speciellt. Att klä av sig näck på överkroppen liggandes på en brits med boobsen i taket är inte så värst bekvämt på något som helst vis, att sen få bläckfiskliknande saker fastsugna på bröstkorg, armar och anklar och bli beordrad att ligga väldigt stilla gick ju liksom halvbra. Tuttarna ville då inte ha sånt där på sig, i alla fall inte den vänstra som spottade bort sugproppen tre gånger innan den gav upp. Jag kunde inte ens andas normalt bara för att jag var tvungen att slappna av och ligga stilla, tänk att man bara sådär kan glömma bort hur man andas på ett normalt sätt!? Pulsen var högre än vilopulsen brukar vara tydligen, men det lär ju bero på min oförmåga att andas som folk. Jag lär ha sett ut som ett järnspett med en snigels lungor.

I vart fall så verkade jag uppenbarligen relativt normal så jag fick tillåtelse att hämta ut en kartong piller som ser skapligt giftiga ut… så får vi se om jag blir El Deprimandos och folkilsk eller som det är meningen; mindre yr i kraniet och mer fokus, ork och energi. I väntan på ENP-besöket och ev. annan (bättre, säger jag) medicin som kommer dröja till EFTER SOMMAREN helt plötsligt. När jag var där sist och fick diagnosen så var det visst så lovande att jag skulle få komma in innan sommaren. Argh! Den här sorten kan ta flera veckor på sig innan den visar några resultat, dryghetsjävel. Tålamodet, hello? Men jag knaprar väl ett tag och ser road ut. Det vore ju fantastiskt om den funkar.

Så gjorde jag ett sista försök att hitta en ny primer då de där jag köpte för ett tag sen, från Smashbox (← länk), är rent skräp för mitt tryne trots att det står att de ska vara återfuktande, återfuktande för fettskinn såklart, as usual… Så finns det nån som är intresserad av att handla dem av mig så hojta. Det blir ett billigare pris såklart, har bara testat dem i tre dar. Att det ska vara så svårt att hitta produkter för torrjävlar som mig, allt är fasen gjort för fet/oren hy och torkar därmed ut mig ännu mer. Snart lär jag falla ihop och liknas vid en sanddyn från Gobiöknen då hela grynet krakelerar. Så nu fick det bli primer,  foundation och löspuder från Kanebo Sensai och ett säkert kort som jag vet funkar på mig: Diorskin Sculpt foundation. Yadda yadda.

Fick paket från lchf-klubben.se idag också, yey! Äntligen fick jag testa friterade fläsksvålar då det inte går att hitta häromkring, så jag köpte 4 påsar. Öppnade en på jobbet, stack ner grynet och drog ett djupt andetag och vandrade vidare till de sälla jaktmarkerna, THAT SMELL!!! Som tur var smakade de inte lika illa, de var faktiskt rätt goda. Donerade en påse till jobbet, där den uppskattades av de flesta, och en till pappilur. Så nu har jag lite Jenniematbollsvänliga chips att dra i mig till helgen, så slipper jag förhoppningsvis tillbringa halva ledigheten med att gå omkring till synes attackgravid och med känslan av att bära omkring på ett bowlingklot i arslet. Gôtt! Men jag ska ju lyckas undvika annat också… det blir ännu en utmaning. En påse frystorkade jordgubbar, fiberhusk och tacokrydda fick det bli därifrån också.

grejs


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

15 thoughts on “EKG & blå piller