Finbilar, skitfånar & starka såcka lår 14


I tisdags så ställde sig Linnéa upp ”själv”! Alltså hon är ju inte ens 8 månader så hon fick såklart lite stöd, men bara såpass att hon grep tag om Emils fingrar och sedan hävde sig upp på skakiga små såcka lår. ❤ Och nu vill hon göra det hela tiden. ? Hon kryper med skaplig fart bakåt och kan sätta sig upp alldeles själv nu genom att sätta ena benet rakt ut från kroppen och sen backa tills det andra benet viker sig under kroppen och så häver hon sig upp med armarna. ? undrar om hon ska börja gå innan hon kryper åt rätt håll eller vad hon har tänkt sig? ? igår gick det även jättebra att plocka med små leverpastejsbitar och få in i lillmunnen, de var hemskt äckliga första gången hon fick smaka men det gick över som tur var, haha. Det händer saker med den här prinsessan heeela tiden. ?
.
Mobilen ska på service, NU. Nu strular den mer än vad som är acceptabelt och har ju gjort så redan från början. trots uppdateringar och hej kom och hjälp mig. Den hänger sig, startar om sig, stänger ner appar, svartnar medan jag håller på med nåt och när den vaknar till liv igen så har jag kastats ut från det jag höll på med, blogga tex. Den vägrar tända skärmen ganska ofta och tar evigheter innan den reagerar och vaknar så jag kan låsa upp den. Så nu har jag äntligen beställt fraktsedlar och verkstadsgrejs så jag får skicka in den, förhoppningsvis blir den som folk efter det. Mitt första intryck av Android är inte så positivt med andra ord. ? Kanske måste jag till och med sälja den sen även fast den funkar och skaffa en iPhone istället. Jennie ♡ Apple.

.
Mitt bilbatteri hade frusit och var alldeles svullet! Det var därför batteriladdaren inte kunde ladda det, den fick helt enkelt ingen kontakt. Hillhage var hit och skulle köra en boozter på det för att skrämma liv i det, hjärtstartare typ gissar jag men den funkade inte heller och det var då han såg att det frusit. Så det fick stå i mamma och pappas garage och tina och sedan har pappa kört sin batteriladdare på det ett dygn. Och i tisdags när Emil satte i det i min bil igen så startade den direkt! Och igår var han, Åke Bråttomsson, på den årliga läkarundersökningen och gick igenom utan minsta lilla anmärkning! P-u-s-t-! Kära lilla fina bil. ♡

wp-1453316454103.jpg

Igår testade vi en köttgryta som Cissi la upp i sin blogg för ett tag sedan. Jag förberedde den redan kvällen innan då den ska koka 3 timmar och jag aldrig vet hur dagen kommer se ut. Så igår eftermiddag kastade jag i de sista ingredienserna och kokade klart den. Supergod verkligen! Med lite lagom sting i, vill man svettas riktigt så ökar man bara på sambal oelek, originalreceptet är 1.5 tsk men jag tordes bara ta 1 tsk utifall Linnéa skulle känna av det och det blev alldeles lagom, inte för starkt men ändå lite lagom hetta. Jag har skrivit ner receptet som jag tillagade det HÄR. Emil tipsar svärfader och Ingrid om att ni nog skulle gilla den. ?
.
Myser i morgonrocken. – Morfar bjuder på kiwi/päron/äpple-efterrätt som var väldigt smaskens. – Kvällsvällingen till Barnkanalen.

wp-1453063448884.jpg wp-1453063432486.jpg wp-1453063427222.jpg

Misse fick låna Linnéas mössa. – syskonen leker – Och stackars deprimandos Tiltos som fortfarande har tratt.

wp-1453063437443.jpg wp-1453271461869.jpg wp-1453271447594.jpg

Får plats i leksaksbacken

wp-1453271420615.jpg wp-1453271430784.jpg

Liten michelingubbe – Nyvaken – Somnade själv i sin egen säng igår(!!!)

wp-1453299025879.jpg wp-1453299015637.jpg wp-1453299011629.jpg


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

14 thoughts on “Finbilar, skitfånar & starka såcka lår

 • Sanna

  Haha, jag tror 3 av mina kusiner lärde sig gå innan dom lärde sig krypa! xD Så omöjligt är det inte.
  Shiiit va lik Emil hon börjar bli btw! Har alltid tyckt hon är lik dig/Johan, men nu är hon mer lik Emil!

  Trist att du fått den upplevelsen av android! Jag har aldrig haft problem med mina telefoner! Tror fortfarande att mycket beror på att du köpt en förstaupplaga, det brukar inte spela någon roll om den är lik tidigare telefoner, det är nästan alltid fel på förstaupplagor. Samma med Tvspelskonsoller, kameror osv. Jag köper inget som inte varit ute i minst tre månader på marknaden.

  Gött att bilen gick igenom! Bävar för min besiktning i mars… Har den inne på lagning hos Hillhage nu och det verkar inte bli någon billig historia….

  • Jennie Inläggsförfattare

   Jaså, ja då blir det spännande här framöver. Jo hon har varit lik honom ett bra tag nu faktiskt, en del har sagt hela tiden att hon är så lik honom medan andra tycker det är en blandning av oss och andra ser tydliga drag av mig. Blir spännande att se hur hon kommer se ut när hon blir större.

   Ja det är väl själa grejen att jag haft iPhone i 6 år och tre olika telefoner som jag köpte alla precis då de just kommit ut och aldrig någonsin haft nåt som helst problem med nån av dem, inte ens när de blivit ”gamla”. Det är så många enerverane småfel med denna teelfon som snart gör mig hysterisk. Och det har ju kommit ett antal uppdateringar sen jag köpte den också men ndå blir den aldrig helt bra.

   Mmm så jäkla skönt! Sist gick det ju på 12000:- *stön* så det var fruktansvärt skönt att den är bra nu.

   • Sanna

    Ja, det är ju det som är det värsta. Är det ett fabrikationsfel så brukar tyvärr inte uppdateringarna hjälpa. Mamma har också fått lämna in sin nya telefon, hon köpte också en förstaupplaga av nyaste samsungen. Jag är faktiskt fortfarande lite sugen på att testa iPhone. Men då måste jag installera nyaste versionen av shapeup club, och jag vill inte! xD När jag köper android laddas automagiskt alla appar jag hade på min gamla telefon ner på den och i samma version som dom var i. Så sjukt smidigt och bra!

    • Jennie Inläggsförfattare

     Haha huffa då xD Jo men så funkar det med iPhone också, jättesmidigt, men då gäller det ju såklart att man haft en innan.

 • Cecilia

  Haha så stor hon blivit ❤️ det är ju inte säkert hon ens kommer krypa, alla barn gör inte det Vidsa barn hopar på rumpan istället och får upp en jäkla speed, vissa ålar bara och så vidare. Julia började springa innan hon gick o.o Hon var visserligen inte tidig utan väntade tills hon visste att hon kunde och när hon var säker, ja då blev det som för Forrest Gump, she was running

  Fasen så drygt m mobilen då Avskyr när sånt krånglar. Är såååå nöjd med min iPhone. Är ju heller inte mkt för förändringar när det kommer till sånt här som mobiler så jg ser inte mig själv med ett annat märke ever. Man vet ju aldrig iof, men jag är galet nöjd med mitt äpple

  Skönt med bilen! Det är gruvsamt med den där kollen faktiskt. Nu slipper jag ju det bekymret iom attvi bara har en bil numera och den får Henke besiktiga Hahahahs

  Älskar när du bildbombar Linnea ❤️

  • Jennie Inläggsförfattare

   Ja hon växer så himla fort! HAha, ja det blir kul att se vad hon får för sig, hon kanske kommer fortsätta att backa också och bli förbannad när hon kör fast. xD Hahahah, jaså kan man börja springa innan man går också xD

   Ja det är så frustrerande så jag har tagit fram den gamla iPhone 5s nu så jag sitter med den ibland istället faktiskt. Kul att testa nåt nytt, absolut, men jag kommer gå tillbaka till Apple sen både vad gäller dator och mobil det är ett som är säkert.

   • Cecilia

    Haha ja små barn har alla sina egna varianter på hur de tar sig fram, gulligt! Spännande som sagt om hur Linnea väljer att göra m krypningen. Lör hon sig hur hon tar sig loss och ser bra bakåt så är det väl inget som säger att hon nödvändigtvis börjar krypa framåt alls.

    Haha jag förstår dig Det suger när saker jävlas men ännu mer så om det är något nytt som man redan innan var lite skeptisk till

  • Jennie Inläggsförfattare

   Oj, jag vet tyvärr inte vad det är, vi fick tag i den begagnad. Men när jag tittar på bilder så är den snarlik en Gulliver men inte exakt likadan. Våran har 5 spjälor på kortsidan medan Gulliver verkar ha 7 tex. Om du tänkte på att ena långsidan är borttagen så är det egentligen inte meningen att man ska kunna ha det så på den här, men vi drog i en skruv mellan ramen och sängbotten i huvud- och fotända så den skulle vara stabil ändå.