Hak-fail & Slottbygge 8


Instagramblogga verkar vara grejen för min del just nu. Stackars jenniegrinde.se som är bortglömdast i worlden.

Jag har tillbringat de senaste 10 dagarna med att ha ont i hakan, typ sen förra söndan, tänk att jag kunde hitta på en sån grej att drabbas av. Jag tänkte att jag säkert spänt mig på nåt vis och nu har den fastnat i vinkelvolten, så bara jag försöker slappna av i käken blir det nog bra. Jag har ständig molvärk i hakan, så jävla underligt, bara själva hakan! Det känns som jag går och skjuter fram den så mycket jag bara kan för att få maximalt underbett a’la Percy Nilegård, eftersom det är lika snyggt som ett rejält överbett och plastikoperationer är ju väldigt dyra, och nu kan jag inte sluta.

I torsdags gav jag upp att vänta på att det skulle gå över då tröttheten i och med ontet och folkilskheten mot alla började gå överstyr. Klarade knappt skjutsa skolbarnen ens utan att gå upp i limningen av alla ljud som jag i vanliga fall inte har några problem med, fixade knappt vara i fikarummet ens eftersom ljudkänsligheten ökat till absurdum och varje ljud skar genom kraniet. Testade terrorisera hakhelvetet med både Linnex så den nästan brann upp på köpet och Voltaren, utan resultat. Så jag köpte Pronaxen (antiinflammatoriskt grejs) och Alvedon och körde på dubbel dos i 5 dagar. Nööööffing happind! Inte det minsta smärtlindring eller bättring och dessutom gjorde pronaxensatan mig yr och illamående, vilket var fantastiskt för mitt redan strålande humör. I måndags morse gav jag upp för andra gången och släpade mig till Hc för att bli ordentligt studerad och klämd på, Penicillin och Citodon blev jag serverad efter misshandeln – tänk ya! Fick åka hem och knapra medikament resten av dagen och även igår drog jag hem vid 12 av ondhet och citodonvimsighet – not so good för dä taxidriver.

Åkomma? Ptja, säkert nåt utomjordiskt jag dragit på mig under mina galaxresor, men det kan vara ett gäng spott- eller talgkörtlar som går bärsärk. Dock… Penicillin i 3 dar nu varvat med 2 Citodon + 1 Ipren – och det blir inte bättre?! Det gör inte ens mindre ont?! Tänk att en jävla haka kan ställa till det så, en liten jävla grej i trynet. Och så trött jag blir av ontet… den får ju ge sig snart innan jag sliter av den och blir en sån där underkäkeslös snuskfan som finns i skräckfilmer med tungan hängandes rakt ner på halsen, 10 dagar liksom! Give up! Upptäckte att tigerbalsam är fantastiskt att smörja hakan med och svalkar skönt några minuter, dock kan jag inte använda ögonen på en kvart efteråt…

Annars då? Jo tillbringade en natt ensam i kära Ruvallen i början på förra veckan, lugn och ro och eldning, precis vad jag behöver ibland. Firade mamma som fyllde 60 i fredags, hon bjöd hon på marängtårta och smörgåstårta och svulleriet nådde som vanligt inga gränser. Och i lördags blev vi bjudna på gomiddag. Hon fick en kaffemaskin med en massa kapslar till och en handgjord ”mora”kniv att värja sig från nallebjörnar med som Jankan snidat till. Kungligheterna som bor här har fått ett nytt slott, 42 kilo klösträd för nätta 2300:-, och det är en jävla tur för de håriga fyrbeningarna att de älskar det!

Nä nu blir det liggläge igen känner jag, jag är glad att jag valde att vara hemma idag, för fy satan vad trött jag är hela tiden, småtupplurar då och då. Ska plöja igenom några avsnitt till av ”Haven” som Emil var snäll och laddade ner nya avsnitt av till mig då Netflix icke kunde leverera, Stephen King har varit med och producerat den… and I like it! Och sista säsongen av ”Fringe”. Instagrambilder:

762c67e0bfca11e3acee0002c99c2b64_809cc3300c3d511e388400002c9f139c0_8ccd3f1fac22511e38f560002c99b3c78_8


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

8 thoughts on “Hak-fail & Slottbygge

  • Marcus

    Hej och god fortsättning på påsken
    Krya på dej det är inte kul att va sjuk har själv dragits med snuva hosta och nu har det satt sig på luftrören !! Hur funkar det med hörapparaterna är du nöjd och använder du dom skriv gärna om detta och visa bilder med dom på dej det är intressant att läsa om.
    Vad har du för sko smak ska det vara stövlar kängor pumps streetskor converse Reebok freestyle ??