Häxkvastar i hår och häxkvastar mellan lår 13


20160328_122643Oh ni allvetande gurus därute, I need your help! Mitt hår, mitt förbannade hår. Det är tunt och tråkigt och skulle behöva klippas av säkert en halv deci för topparna är som en häxkvast som varit med om alldeles för många Blåkullefärder och vassa klor från kissekattn där bak. Jag skulle verrrrkeligen behöva gå till en frisör och klippa mig och få råd om en frisyr som ger lite mer volym samtidigt som det inte får bli för kort. Jag skulle så gärna vilja göra en hårförtjockning, men jag känner inte att jag har råd med det riktigt nu. Så jag skulle behöva tips på nåt jag kan göra själv med håret så länge, klippa topparna fixar jag själv och jag brukar klippa upp det lite framme vid ansiktet. Jag vill kunna ha det utsläppt och trivas med det, för just nu trivs jag inte alls samtidigt som jag inte heller trivs i att ha det uppsatt. BLÖH! So SHOOT! Hit me med tips på frisyrer!
.
20160328_074951

.
Fick en blomma av mamma för en vecka sedan ungefär, jag tänkte att jag skulle försöka få in lite gröna varelser i hemmet igen efter att ha tagit kål på de flesta när Linnéa var som minst. Just nu har jag två Aloe Vera-växter som nog tål att gå genom skärselden som det verkar och en meterlång Amaryllis utan blommor. Vackert, hemtrevligt osv. Blomman heter ”En blomma för dagen” och är en klätterväxt, när jag fick den så var det bara några blad längst ner men på bara några dagar så har den börjat klättra som bara den! Det syns inte så väl men den är på väg över fjärilen nu. Så ett tips för er andra tålamodsfattiga därute! Den tog först tag i flaskan som står bredvid och tänkte ta den i besittning, häftigt hur det funkar! Jag blir ju alldeles enormt fascinerad av sånt här, haha. Det ska komma blommor på den så småningom, det fanns säkert 10 olika färger på dem så det blir spännande att se vad det blir på denna. Och blommorna står alltså bara i en dag.

.

.

MV5BMTAzMzk0ODIxMTVeQTJeQWpwZ15BbWU4MDkzMDY3OTYx._V1_SX640_SY720_aco-face-cerat-stor_63290828

.

.

Lite mer ytligheter, eller vad man ska kalla dylika ting. ← Denna Lypsyl köpte jag när jag kom till stan sist och höll på tappa läpparna i småbitar på kullerstenarna för de var så snustorra så Gobiöknen hade blivit ett hav av avund om den visste när jag kom fram. Den är ssssvanstastisk! Håller länge dessutom och återfuktar så skönt och bra. Tipselitipselitips!

.

.

Ännu mer tips! Jisses idag är jag på gång! Jag har precis börjat bli folk igen sedan Linnéa kom, eller folk, mer som jag var förut då. Och då glodde jag på serier som om det inte fanns annat att sysselsätta sig med, nu har jag så smått börjat med det igen och orkar om jag har tur se ett helt avsnitt när jag lagt mig. Har snart sett klart American Horror Story – Hotel, vilken jag tyckte var den sämsta säsongen av serien. Kan vara för att vampyrer inte är riktigt min grej inom film. Så nu tänkte jag återgå till en av de andra serierna jag gillade skarpt på den tiden jag inte var mamma Jennie – ”Haven”, det är en serie som är baserad på Stephen Kings bok ”The Colorado Kid”. Klicka på bilden så kan ni läsa om serien.

.

.

.

.

.

Random tull ↓ Igår när vi alla var helt zombifierade, jag i sminket från jobbnatten, fräsch och pigg efter 2-3h sömn, pappa som kände sig lite klen och trollungen som älskar att klipa pappas näsa och smyga upp bakom ryggen och titta på en med huvet på sne.

20160327_171637 20160327_171638 20160327_171624

20160327_171824 20160327_171405_015 20160327_171539

20160327_183420 20160327_183418

Ja jag vet inte, jag bloggar asofta numera känns det som, men likförbannat har jag 50 bilder i varje inlägg.


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

13 thoughts on “Häxkvastar i hår och häxkvastar mellan lår

 • Sanna

  Men du kan ju bara gå till frissan och få det klippt så att det mår bättre, du måste ju inte göra en förtjockning direkt? Det kostar ju max 3-4 hundra att bara klippa.
  Dom är ju utbildade för att veta vilken frisyr som passar vem. Och sen finns det ju tekniker som gör att håret SER tjockare ut. Tyvärr låter det som att du behöver klippa en ganska bra bit om du upplever att du har svintohår. Jag brukar kila till frisören så fort det tar emot när jag borstar för att det ska hålla sig friskt. Vilket blir typ 2 ggr per år för min del. Men en del måste ju klippa sig varannan månad.
  Har du inte kvar dit clip-in hårset? billigare än förtjockning!

  • Jennie Inläggsförfattare

   Nä precis, men jag tänkte om nån hade ett alldeles gratis tips på frisyr som skulle kunna passa/funka. ? jo jag har kvar clip on-håret men jag orkar inte hålla på sätta in det och ta ut det, lägger hellre den lilla tid jag har på sminket isf ? och så tycker jag det är obekvämt och luggas. ? vill ha en mer permanent lösning som att testa tapehår eller med ringar som jag hade sist så jag slipper bry mig så mycket. Håret är inte svinto sen jag började med hårinpackning ? men det märks att topparna är tunna och spröda.

   • sanna

    Aha, ok. Då förstår jag. Missuppfattade och trodde du frågade efterfrisyr du kunde klippa.
    mm, sammahär. Clip on setet jag köpte tror ag att jag använt en eller två gånger. Det luggas massor, och jag har så mycket hår själv måste jag ju ha två stycken set i håret för att det inte ska se helt knas ut. Ska nog försöka sälja det vidare om det är möjligt.

    • Jennie Inläggsförfattare

     Ja gör det, det är nog inte omöjligt alls. De kostar ju en hel del så det är ju onödigt att det bara ligger.
     Blev genast osäker på om jag ens har kvar mitt clip on… var ju år sen jag använde det.

 • Trollkatt

  Jag har alltid låtit frisören klippa upp mitt hår lite för att det skulle få extra volym osv (på den tiden jag gick till frisör). Över hela huvudet då alltså och inte bara fram. Håller helt med om clipon, sjukt jobbigt och sjukt obekvämt! Kunde vara kul inför en fest eller fotografering bara.

  SötLinnea ? Jag tycker hon blir mer och mer lik dig?!

  • Jennie Inläggsförfattare

   Ja okej, jag har så lite hår så jag vet inte om det skulle finnas så mycket att klippa upp? Haha ? känns inte som att det skulle bli nåt kvar. ?

   Ja det är fler som sagt det nu på sistone, att hon börjar bli lik mig. ?