Mask i ändalykten, fradga & kaskadspyor 8


Stina tycker om att visa sin fina rumpa för folk och stannar gärna till lite extra framför trynet när hon spatserar förbi på tex matbordet. Mamma fick en exceptionell uppvisning med levande trapetskonstnärer i densamma imorse när hon var hit, sååå fräscht! Där uti fluret kravlade det nämligen omkring ett levande riskorn, ett väldigt elastiskt sådant. Det är så jäkla vidrigt! Som tur var så hade jag avmaskningsmedel kvar sen sist så jag kastade in (nåja) i en varsin tabletthalva i alla lurviga innevånare med hjälp av mamma. Lille Sej svarade på behandlingen med att fradga ner hela överkastet och sig själv, inte mycket till tablett som stannade kvar i henne med andra ord. När Linnéa och jag en stund senare sitter och äter i sängen så kräks Tilt på dörrstocken mellan sovrummet och hallen, sådär rebellaktigt liksom. När jag travar in på dass för att kasta in det fradgatäckta överkastet i tvättmaskinen så möts jag av en Stina och en kaskadspya som sprayat ner alla Linnéas kläder som låg på tvättbänken, tvättmedelsförpackningen och filten som vi lagt nedanför kattluckan i toafönstret. Gosh! Så, det blev annat som fick attacktvättas därmed. Så gick det med den avmaskningen. Huliganer. Emil har köpt en ny nu som tydligen smakar sött, så det blir ett nytt avsnitt av tortyrkammaren ”Misshandlaren” imorgon kväll, bättre lycka då.

.

Vad mamma egentligen skulle hit och göra frånsett att inspektera Stinas ändalykt var att hon kom hit med ännu mer fina saker som Pia gjort till Linnéa! Så bortskämd hon blir med såna bra och fina saker!  Hon har stickat ännu ett par tjocksockar i en storlek större denna gången och ett par ullvantar med kattrynen på. Tack så hemskt mycket! Och till mig hade mamma med sig frukost! Tänk så perfekt när skåpen är så tomma så jag åt hårdbröd och te igår till middag. Det var en pizzamuffin, en omelettmuffin och en bacon- och äggmuffin, jättegott! 

img_6838.jpeg img_6840.jpeg

img_6839.jpegMåste även tipsa om denna app, den finns både till iPhone och Android. Det är en inköpslista som man kan dela med andra, jag reggade mig på den med min mailadress och när Emil skaffade appen så skrev han helt enkelt in min mailadress han med. På så vis så synkas listan mellan de man väljer att dela den med, så om jag skriver in en ny vara i den så uppdateras Emils app med den varan direkt också! Så lättsamt! Då kan han bara kolla på sin app när han far och handlar efter jobbet tex och behöver inte fråga mig om nåt behöver handlas. Och så kryssar man av varorna allt eftersom man stoppar ner varan i kundvagnen så det är lätt att se vad som är kvar att handlas.

.

Mamma och pappas hus, igen. Häromkvällen när jag skulle fota fullmånen. Det blev inte så värst av de andra bilderna.

IMG_8940 copy

IMG_8923 copy IMG_8930 copy


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

8 thoughts on “Mask i ändalykten, fradga & kaskadspyor

 • Cecilia

  Åh fy fan så äckligt det är med de där levande spegettibitarna Maja hade ju en som dinglade runt i raven när vi just flyttat hit och man äcklas ju till döds nästan
  Julia kallar Maja för maskarsel numera xD

  • Jennie Inläggsförfattare

   Jamen det är ju nåt helt kopiöst vidrigt. Tilt släppte av en i sängen alldeles bredvid min mage i somras, jag höll seriöst på att äcklas ihjäl jag med. Haha maskarsle ?

 • Sanna

  Fyyy så äckligt! XP
  Vi brukade avmaska alla 3, 2 ggr om året förut. Men på senare tid har vi slarvat. Fick plötsligt lust att åka och köpa maskmedel typ nu.

  Den där appen är skitbra! Johan laddade ner den till oss efter Emil tipsat om den! Vi använder den flitigt!

  Jättefina kort!

  • Jennie Inläggsförfattare

   Åh tack!

   Ja fy tusan det är vidrigt! Har avmaskat skapligt regelbundet iaf på somrarna förut, men nu har de inte dragit in en enda mus eller fågel på hur länge som helst så det har liksom glömts bort även fast tanken slagit mig då och då att det vore säkrast för det egna välmåendet att avmaska för säkerhets skull snart,

   Ja visst är den bra!