The White One – Vitingen 5


Nu har jag fått testa Ultimate Tandblekningskit från White One® tack vare att jag är Buzzador. Det innehåller tandblekningstandkräm, tandblekningsmunspray, tandkarta, tandblekningspenna och en Blue Light™ – lampa med plasmaljus. Det går att köpa HÄR, man kan köpa hela kitet som jag har för full, långvarig effekt eller bara enstaka produkter. ? De har även hud- och hårvård, kosmetik och kosttillskott och just nu får ni 100 kronor rabatt vid köp över 300:- fram till 25 juni, så passa på! Rabattkod: GHEODSSP.

.

20160507_134326_26799329121_oTvå gånger per dag i 14 dagar ska man behandla tänderna med detta, gelen är peroxidfri och EU-godkänd. Först borstar du tänderna med tandblekningstandkrämen som endast den också skall ljusa upp tänderna 1-2 nyanser. Sedan penslar du på ett tunt lager gel med tandblekningspennan på tänderna och sedan i med Blue Light-lampan i munnen i 20-30 min, lampan ska boozta blekeffekten upp till 2 gånger, Jag blekte endast de 6 främre övre tänderna eftersom det är de som oftast syns och jag blekte inte nedre tandraden då jag inte visar den så ofta och då kan jag även lättare se nyansskillnaden efter blekningen. Sedan sköljer man ur munnen och sprayar med munsprayen som, även tandkrämen, ska göra så att tänderna hålls vita längre. White Ones kunder brukar oftast få 1-4 nyanser vitare tänder, men det finns ju ingen garanti för ett särskilt resultat, allt beror ju på förutsättningarna och hur man äter/dricker, framförallt under behandlingen. Resultatet ska hålla i 6-12 månader beroende på livsstil.

.
Det har varit lite svårt för mig att göra detta i 14 dagar i sträck då jag är ensam hemma med lilla Linnéa hela dagarna, kvällsblekningen gick ju bra efter att hon somnat för natten men att gå omkring på dagen med en mycket spännande blå lampa i munnen och inte kunna säga ett vettigt ord på en halvtimme funkar inte riktigt optimalt med en klåfingrig och pratglad ettåring som inte förstår varför mamma helt plötsligt bara gör underliga ljud ifrån sig. ? För det går verkligen inte att prata med denna i, tro mig jag har försökt. ? Så jag har hållit på en betydligt längre period än 14 dagar, men jag gissar/hoppas att det inte påverkat resultatet. Nästa gång kör jag nog med enbart pennan vilken man penslar på och håller munnen öppen 30 sek så gelen får sätta sig innan man stänger den och använder lampan när det känns som det kan funka.
.

Resultatet då? Sambon tycke att han såg stor skillnad på mina tänder redan efter tredje behandlingen och jag kan faktiskt hålla med om att de blev en aning ljusare oväntat snabbt, redan efter första kunde jag se skillnad. Dock är tandkartan väldigt svår att jämföra sina egna tänder med tycker jag, jag velade mellan nyans 5 och 4 men bestämde mig för 5 tillslut och tyvärr fick jag inte till en enda bra förebild där man ser både mina tänder och tandkartan på ett rättvist sätt så jag kan tyvärr inte visa någon sådan utan ni får lita på mina ord. Nu har jag ju köpt en bra kompaktkamera äntligen, det hade nog behövts vid förebilderna men tyvärr hade jag bara mobilen då. Jag hade inte jättegula tänder innan, men jag kan nog säga att de är 2 nyanser ljusare än tidigare i alla fall. Sambon blev i alla fall pepp av mitt resultat och ska köpa en egen tandblekningspenna.

.

.

Detta är produkterna, vilka levererades supersnabbt och i en fin vit sammetspåse. Dock hade munsprayen läckt på nåt sätt, vilket syns på kartongen, så en del hade försvunnit ur flaskan. Jag mailade kundtjänst för att göra dem uppmärksamma på det, så det inte händer igen förhoppningsvis, och de svarade snabbt på mitt mail och erbjöd sig direkt att skicka en ny utan frågor. Men jag tyckte inte det var nödvändigt då det mesta var kvar. Jättetrevlig, tillmötesgående personal och som sagt snabba att svara.

20160504_191051_26816221015_o 20160504_191415_26212022773_o

Som sagt så har jag tyvärr ingen förebild och det är jättesvårt att få till exakt rätt nyans på tänderna med en kamera, tycker jag i alla fall och det ansträngda leendet för att visa tänderna får ni på köpet. Men jag är nöjd och kommer absolut att använda mig av White One® nästa gång gaddarna behöver en uppfräschning. Glöm inte att passa på att handla nu medan ni får 100:- rabatt.

DSC00875 20160505_091441_26759831671_o DSC00877


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

5 thoughts on “The White One – Vitingen