Ytligt tjejegoinlägg i v.27 25


[dropcap]T[/dropcap]redje gången på 26 veckor som isterbuken fotats, vilken bedrift! Skulle ju så stort fota varje vecka eftersom det kan vara kul att ha och se hur jag gror mig större och större och slutligen intar val-/elefant-/bison-/vildsvinsform Men det gick inte surru, det är förvisso några veckor kvar att försöka på, men inte jäkla många ändå. Jag tog mobilkameran åter och poserade världsvant framför spegeln när vi dagen till ära går in i vecka 27. Jag ber om ursäkt om innehållet verkar stötande med mina tre utmärkande bollformationer. Man vet ju aldrig med folk. Dock är det fullt legitimt att visa sig i bikini utan att folk höger sina ögonbryn. Tackar Cecilia å det grövsta för att BH:n hon gav mig för ett par år sen äntligen(?) passar! Den enda jag kan ha numera. Hoppas H&M är snabba att skicka sitt paket med ytterligare boobtestobjekt till mig i veckan.

V.26+0 20150215Fick även ett paket från SkinCity, skinnbyn – mysigt namn, i veckan som hade rea på mina favvosar från Clarins, vilken tuuuur att mitt måste ha-lager hemma höll på sina precis nu då! Heh. Men faktiskt så håller jag så sakteliga på att använda upp allt jag fått i Glossyboxarna som bara legat på hög senaste månaderna och åren som hudkrämer, maskaror, skuggor osv, trots att jag rensar och delar ut till bättre behövande då och då så har jag ett enormt lager.

Foundationen och primern från Clarins är det som funkar allra bäst för det här rödsprängda fnösket till tryne. Concealern är första gången jag testar och den är väl okej, lättflytande och lägger sig aningens i vecket under ögonen, den förra jag hade från Helena Rubinstein är bättre, dock torrare, men den vinner concealertävlingen hos Grinde hittills. Pudrar med Laura Merciers under eye setting powder så sitter den som en smäck! Testade även ett nytt billigt märke, Babor, ett setting powder som kom i en liten burk med minimal öppning, inte helt optimalt. Pudret är väl okej, inget sensationellt, ungefär som Mac’s Prep & prime skulle jag tro, för uppsugande för mig. Camouflage concealern däremot är drygare än ett hårstrå i matstrupen! Inte alls speciellt torr som jag trodde den skulle vara, man klarar sig med en pytteklick och funkar jättebra även att använda lite försiktigt under ögonen tillsammans med vanliga concealern (har inte testat den ensam under ögonen än). Behövde även en ny face mist och klickade gladeligen hem en från Dermalogica… i ministorlek visade det sig… till priset av vad de jag brukar använda kostar i 3-dubbel om inte 4-dubbel storlek… inte fasen kollade jag på volymen. Och bättre än tex Mario Badescus och Emma S’s fuktsprayer är den då inte.

skincityNu ska den här tecknade galenskapen ta en dusch och sen lägga sig, klockan ringer vid 4 imorrn bitti… Zzzz. Blev mest impad över att mitt hår är såpass långt så jag var tvungen att föreviga det i webcamen när jag alldeles för trött och samtidigt uttråkad till max satt och lekte med den. Med obäddad säng och sänglampor som ser ut att hålla på blåsa bort. Jag tog ur löshåret en gång för alla för några veckor sedan och mitt eget har faktiskt lyckats gro på sig en rätt okej längd under tiden det suttit i för enkom-Grinde att trivas skapligt i. Det är mest den obefintliga tjockleken jag vantrivs i. End of ytligheter. Tack för att ni lyssnade, bye bye then.

Bild 2015-02-15 kl. 11.35Bild 2015-02-15 kl. 14.38 #2


Leave a comment

E-postadressen publiceras inte.

25 thoughts on “Ytligt tjejegoinlägg i v.27

 • Cecilia

  Åhhhh så vacker med magen Haha men! Trodde du kunde ha BH:arna du fått?!? Eller var det bara dem vita som inte passade?! Tycker fortfarande det är konstigt att de var försmå för mig men lagom/för stor på dig Mina ser inte alls större ut

  Vad fin du är i håret jämt! Lockar du det jämt? Mitt blir som en tuss på en gång och nu på vintern när drt är krage på jackan å allt så får jag alltid dreadlocks i nacken

  • Jennie Inläggsförfattare

   Gulle du
   Jadå det kunde jag, men den där var alldeles för stor, konstigt nog då storleken som står på är mindre än de andra?! Det är så jävla skumt det där med BH-storlekar, men jag tror nog dina är snäppet större.

   Åh tack! Nääää det gör jag inte, eller jo efter nästan varje gång jag tvättat håret. Det gör jag inte varje dag utan bara var 3:e eller var fjärde dag innan det är skitigt igen och däremellan håller sig håret oftast som jag fixat det. Om det inte spöregnar eller snöstormar förstås. Det tar typ 10 minuter att dra igenom det med plattången för att få det sådär så det är ju ingen tid, det blir som en spretig hög med statiskt svinto om jag inte fixar till det och det gör mig galen. Använder ett värmeskydd med stadga som är svinbra och får håret att hålla typ hur länge som helst.

 • Sanna

  Fina magen! ♡ Och snygga du! Jag önskar jag orkade fixa håret jämt. Känns så pointless när det ändå blåser sönder på väg till jobbet..

  Vilket Laura M puder är det du har? Jag är supersugen på secret brightener varianten men jag undrar om den är tillräckligt vit för att ljusa upp min snövita nuna..

  • Jennie Inläggsförfattare

   Men tack!
   Ja men jag gör det inte jämt heller Tvättar bara håret var tredje/fjärde dag, behövs inte oftare, och efter det brukar jag oftast fixa till det annars står det åt alla håll och är äckelstatiskt och frissigt. Klarar faktiskt blåst och så bra också, måste vara tack vare värmeskyddet som det håller så bra och gör att jag inte heller behöver fixa det mellan tvättarna. Ändå borstar jag såklart ut det varje kväll och sätter upp det i en boll på huvet på natten. Kammar lite försiktigt på morgonen och klämmer i lite hårolja för att fixa ihop lockarna igen.

   Det är Secret Brightener jag använder och det är ju kritvitt, så det borde funka på dig med.

   • Sanna

    Aj si.. Lockar du när sprayen fortfarande är blöt? För jag köpte ju den sprayen du tipsade om men det blir svårare att locka med den i. och dessutom håller inte mina lockar lika länge. Tror att den största Anledningen att lockar vägrar hålla på mig är för att mitt hår helt enkelt är för tungt. i lands problem delux. XD

    Åh Gud så bra! då ska den klickas hem när jag får lite pengar över. För just nu blandar jag ett transparent settingpowder med vit ögonskugga och det är ju inte helt enligt boken om man säger så. XD

    • Anonym

     Hahaha oj då, blir det inte kakigt när du använder ögonskugga? Det ljusar upp litegrann på mig iaf, det är inte helt transparent så det blir ju lite vitt och så innehåller det liiiite glitterkorn också. Jag gillar ju inte såna i ansiktet, men det är såpass lite så det är okej ändå.

     Jag sprayar i håret, drar händerna genom längderna, borstar igenom det och låter det torka innan jag stylar. Det behövs ju inte alls mycket produkt.

     • Sanna

      Jo, det blir ju det efter några timmar. xD Men det ljusar i alla fall upp highligtingpartierna, tillskillnad från allt annat jag testat.

      Jahaaaaaaaaaaaaaaa. Okej för enligt flaskan ska man skaka, spraya en längd och sen direkt locka/platta. Vilket brukar vara standard på locksprayer har jag märkt.
      Jag brukar spraya halva manen och sedan borsta igenom det snabbt och sen locka med plattången innan det hunnit torka helt.. och sen gör jag andra halvan på samma sätt. xD Ska nog testa din metod nästa gång..
      För jag kan ju knappast spraya och göra en liten längd i taget för då skulle det ta ÅR att locka mitt hår. Och typ 7 flaskor per tillfälle. xD
      Btw, sprayar du håret med hårspray efteråt, och av nyfikenhet; vilken plattång använder du? Min gamla vapendragare börjar bli till åren så jag är sugen på en ny.

      • Jennie

       Ja, men jag gillade inte känslan att ha en het platt-/locktång på fuktigt hår så då gjorde jag sådär istället och det fungerade ju utmärkt. Sen har jag aldrig testat att spraya en slinga i taget heller, tålamodet finns inte riktigt för det eftersom allt gärna ska gå så fort det bara går för mig och så omständigt det blir dessutom att hålla på så. Sprayar över och undersida av håret bara och kammar igenom som sagt, men så är inte mitt hår speciellt tjockt heller.

       Använder du förresten nåt värmeskydd när du fönar håret? Annars kanske du ska testa det. Jag fönar håret väääldigt sällan, men när jag gör det så använder jag värmeskydd från Lernberger Stafsing och det ger ju också stadga till håret, kanske dina lockar skulle hålla bättre om du gjirde så? För mina blir ännu stabilare då.

       Använder aldrig hårspray eller skum i håret, tycker det blir så äckligt då, haha, blir alldeles för tungt, känns lortigt och trasslar ihop sig till en svintoboll efter ett litet tag bara oavsett hur lite/mycket jag använder.

       Köpte en plattång från Eleven, deras egna billiga märke, för ett par år sen och den tycker jag fubkar bra än.

       • Sanna

        Ja samma här. Ogillar att använda värmeverktyg i blött/fuktigt hår. Så därför struntar jag oftast i att spraya värmeskydd.

        Tack för tipset! Har aldrig tänkt på att använda värmeskydd när jag fönar håret. Däremot har jag haft i torrschampo nån gång innan jag fönar för att det ska bli mer lätthanterlig.

        Ok, jag har nån svindyr sak från GA.MA och en sånadära iCurl från babyliss. Men jag kommer inte riktigt överens med någon av dom. GA.MA varianten är egentligen bra men håret fastnar i dom vassa kanterna runt om och nöts av. Så det känns som att den sliter på håret som tusan.

        • Anonym

         Kan som sagt rekommendera det från Lernberger Stafsing. Det är kladdigt som tusan när man haft i det i håret, känns nästan som hårspray så det är inte så mysigt alls att få det på händerna, men det försvinner tack och lov när håret torkat. Sen måste iaf jag fixa håret efteråt med tång, för det blir rätt oregerligt annars. Men kanske funkar bättre om man fönar med borste samtidigt.